Camera observatie

Cameraobservatie is maatwerk, dat betekent dat gekeken moet worden naar de toepassing en naar de wensen van de klant.
Daarom maken wij graag een afspraak voor het vrijblijvend beoordelen van situatie en het inventariseren van de wensen.

Bel of mail ons voor een afspraak

Op afstand bekijken van de camerabeelden
Op afstand bedienen van camera's en toegangsdeurenMogelijkheden

 

Observatie en registratie van beelden
Bewaking van bedrijfsterreinenToepassingen


CCTV staat voor closed circuit TV

Dit is het systeem dat controleert en registreert welke personen zich toegang verschaffen - of verschaft hebben- tot de gebouwen of interne lokaties.
Een camerabewakingssysteem maakt deel uit van de organisatorische en elektronische maatregelen van een inbraak-detectiesysteem.
Enerzijds werkt dit disuasief en anderzijds bewijskrachtig.
In het domein van beeldopname, registratie en verwerking, profileert RMF Communications zich als vakkundige partner.

De systeemopbouw van een CCTV-Installatie:

01De digitale recorder
Het eigenlijke hart van het CCTV-systeem. Hier worden alle gegevens bewaard op harde schijven waarop, afhankelijk van de systeemconfiguratie, de beelden lokaal of via een LAN-aansluiting over een netwerk kunnen opgevraagd worden. Dit zowel LIVE als PLAYBACK. Door aansluiting van de recorder op het internet, is het mogelijk om de beelden wereldwijd te raadplegen. Het aantal beschikbare kanalen op een recorder gaat van een 4-kanaalsrecorder tot 16 kanalen op één en hetzelfde toestel.

02De camera's, de ogen van uw bewakingssysteem
Het aanbod van de verschillende camera's is zeer ruim, gaande van een eenvoudige kleuren camera tot een vanop afstand beweegbare speed-dome kleurencamera met zoomlens. Elke toepassing wordt door ons op maat uitgewerkt om de juiste beelden te kunnen weergeven.Bijvoorbeeld: U wenst vanop afstand uw camera's te besturen om zo uw winkel of opslagplaats te kunnen overwaken, dan kan dit door het gebruik van de 360° beweegbare speed-dome camera's..

03De beeldweergave & gebruiksvriendelijkheid.
De digitale recorder is vergelijkbaar met een computer, waarbij het opvragen van playback-beelden op een eenvoudige manier met een simpele klik op de muis kan gebeuren. Indien u wenst zelfs van achter uw eigen bureel of van bij u thuis. Door middel van remote-software, een klein programma dat geïnstalleerd wordt op uw lokale computer, is het mogelijk om vanaf afstand camerabeelden op te vragen. Dit kan in een lokaal netwerk (LAN) maar ook over grotere afstanden. Er wordt simpelweg een IP-adres toegewezen aan uw recorder en u kan wereldwijd verbinding maken via uw internet browser.

Cameraobservatie in de praktijk

Het zoeken naar innovatieve producten is een continu proces en draagt wezenlijk bij aan betere oplossingen. In het bijzonder zijn wij met onze CCTV producten in staat uitstekende oplossingen te ontwikkelen met optimale prestaties tegeneen bijzonder gunstige prijsstelling. Daarnaast leveren wij ook bekende topmerken als Bosch, Avigilon en Panasonic.
De basis voor een verantwoorde beveiligingsoplossing blijft een uitgebreide analyse van problemen in combinatie met het echte "veldwerk". Het ontwerp moet aan een aantal criteria voldoen m.b.t. identificatie, registratie en opname, alsmede alle relevante beheersaspecten. Deze basis in combinatie met de huidige infrastructuur van het pand nemen wij mee in het leveren van de beste oplossing in analoog, TCP/IP of hybride.

Social Media

Bezoekadres

  • Laan van Waalhaven 317
  • 2497 GL in 's-Gravenhage
  • Alleen op afspraak!

Contact