Inbraakbeveiliging

Als u beslist een NetworX alarminstallatie te kopen, dan maakt u een goede keuze. De networX is immers een van de meest gebruiksvriendelijke en betrouwbare systemen in zijn soort. Bovendien is de NetworX ontwikkeld op basis van de meest recente technologieën, uitvoerige producttesten en strenge kwaliteitscontroles. Al deze aspecten staan borg voor de hoogst mogelijke productkwaliteit en garanderen een betrouwbare werking gedurende lange tijd.
Networx Beveiligingssystemen

Hoe werkt uw alarmsysteem?

De NetworX detecteert ongewenst bezoek door gebruik te maken van een combinatie van detectoren, deur- en raamcontacten. De detectoren worden op strategische plaatsen (zones) en op een discrete manier in uw woning of bedrijfspand geplaatst. Wanneer iemand ongewenst uw pand binnen tracht te dringen, neemt de detector een verandering in de zone waar en geeft onmiddellijk een alarmsignaal door aan de centrale. Deze zet vervolgens een sirene in een werking en/of geeft een alarmmelding door aan een 24-uur bemande Particuliere Alarmcentrale.

Eenvoudig te bedienen

LCD BedieningDe NetworX alarminstallatie staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Het systeem schakelt u eenvoudig in of uit door middel van het intoetsen van een pincode op het bediendeel. Daarnaast zijn de bediendelen voorzien van meerdere functietoetsen voor de meest gebruikte bedienfuncties. Met een simpele druk op de knop kunnen deze functies worden uitgevoerd. Contactloze bediening kan op 2 manieren. Voor woningen middels de proximity tags, waardoor u perfect kunt registreren wie uw systeem heeft bediend. Eenvoudiger kan niet.

Mooi design

U kunt kiezen uit meerdere type bediendelen: LCD of LED. De LCD-bediendelen zijn voorzien van een overzichtelijke display waarop u precies kunt zien wat de status van uw alarmsysteem is. De LED-bediendelen zijn vooral geschikt voor kleine installaties.

De aanleg van de NetworX betekent niet dat uw woning of pand door allerlei apparatuur wordt ontsierd. De zichtbare componenten hebben een discreet en mooi design en passen harmonieus in elk interieur en kunnen eventueel draadloos worden uitgevoerd.

Uiterst professioneel

NetworX is een uiterst professioneel en betrouwbaar systeem. Zo wordt de werking van detector continu gecontroleerd. Elk poging tot storen wordt gemeld als sabotage. Het is niet voor niets dat het NetworX-systeem BORG/NCP gecertificeerd is.

pirmagneetrookmelderflitslicht2keyfob

De afstandbediening maakt het echt makkelijk

Bedienen van uw NetworX wordt helemaal makkelijk met de handige en compacte afstandbediening. Met deze afstandbediening kunt u vrijwel alle functies van uw alarmsysteem aansturen! De twee extra functietoetsen zijn te gebruiken voor het openen van een hek of garagedeur of het schakelen van de buitenverlichting. Ook gebruik als paniekknop is mogelijk.

De installatie van elektronische beveiligingsapparatuur vereist maatwerk en expertise.

Neem contact op met Raymond Röling van RMF Communications B.V.
Hij voorziet u van uitleg over alle mogelijkheden van het NetworX alarmsysteem.
Ook voor nazorg en onderhoud kunt u bij ons terecht

 

 

Social Media

Bezoekadres

  • Laan van Waalhaven 317
  • 2497 GL in 's-Gravenhage
  • Alleen op afspraak!

Contact